KUMPPANUUDET TAKAAVAT KESTÄVÄN MENESTYKSEN

Liikenteen biopolttoaineet ovat uusi, nopeasti kasvava ja kehittyvä ala, johon kohdistuu runsaasti odotuksia mutta myös haasteita. Haluamme olla kehittyneissä biopolttoaineissa edelläkävijöitä. Tähän päästään ainoastaan laajamittaisella yhteistyöllä, joka kattaa kuluttajien, yhteiskunnan ja teollisuuden tarpeet sekä vastaa ympäristöllisiin ja lainsäädännöllisiin vaatimuksiin.

Horizontal divider

​Made by Finland juhlistaa suomalaista työtä

​UPM Biopolttoaineet osallistuu Made by Finland -kampanjaan, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Kampanja kutsuu kaikki suomalaiset keskustelemaan omasta työstään ja jakamaan suomalaisen työn tarinoita. Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Tutustu Made by Finland -kampanjaan »
Horizontal divider

​Avainlippu takaa kotimaisuuden

​UPM BioVerno on saanut Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnuksen. Tunnukseen ovat oikeutettuja tuotteet tai palvelut, joiden kotimaisuusaste on yli 50 %, eli yli puolet tuottamisesta syntyneistä kustannuksista kohdistuu Suomeen. UPM BioVerno ylittää tämän vaatimustason reilusti. Tankkaa taatusti kotimaista, uusiutuvaa polttoainetta. UPM BioVerno on ainoa polttoaine, jolla on Avainlippu-merkki.
Avainlippu takaa kotimaisuuden
Horizontal divider