UPM Biopolttoaineet loppusuoralla Platts Global Energy Awards 2014-kilpailun kestävien innovaatioiden sarjassa


UPM Biopolttoaineet oli 11. joulukuuta finalistina Plattsin kansainvälisen kestävän energian kilpailussa New Yorkissa. UPM BioVerno uusiutuva diesel oli ehdokkaana kestävät innovaatiot-sarjassa Leading Technology Awards 2014-kilpailussa. Tämä kansainvälinen palkinto keskittyy tutkimukseen, tuotekehitykseen ja uusien innovatiivisten teknologioiden kaupallistamiseen. Valintakriteereitä ovat innovatiivisuus, kaupallistaminen sekä vastuullisuus uusiutuvien polttoaineteknologioiden tuomisessa markkinoille.

Viimeisen 16 vuoden aikana Plattsin kansainvälinen energiapalkinto on jaettu vuosittain yhtiöille jotka ovat edelläkävijöitä energiateollisuuden innovaatioissa ja niiden toteuttamisessa.Finalistit valittiin 250 hakijan joukosta 26 maasta, kuudesta maanosasta. Asiantuntijaraati koostui lainsäätäjistä, johtavien energiayhtiöiden entisistä vetäjistä, alan johtavista tutkijoista, sekä kansainvälisistä energia-asiantuntijoista. UPM Biopolttoaineet oli yksi harvoista eurooppalaisista yhtiöistä finalistina suurten amerikkalaisten energiayhtiöiden joukossa.


”Aplodit kaikille Plattsin kansainvälisen energiapalkinnon finalisteille heidän saavutuksistaan, panostuksestaan ja sitoutumisesta maailman uusiutuvan energian tuottamiseksi”, sanoi Platts:n toimitusjohtaja, Larry Neal.

Platts järjesti myös kansainvälisen Energia nyt ja tulevaisuudessa – seminaarin, joka kokosi New Yorkiin maailmanlaajuisesti satoja johtavia taloustieteilijöitä, energia-alan johtajia sekä valtion virkamiehiä keskustelemaan globaaleista energiakysymyksistä. Seminaarin aiheena oli energia-alan jatkuva muutos.Lue lisää Platts:n kansainvälisestä energiapalkinnosta: http://geaweb.platts.com